Sunday, June 6, 2010

lagenda budak setan TERBAEKKKKKKKKKKK !

yesterday in history ;p

i watch this fucking sedih muvie called "lagenda budak setan "! at first i thought it was a lame love muvie but i was totally wrong okay.its the most BESTEST movie i ever watched and i ever cried after winter sonata ( that drama korean series).i'm giving five star fer this movie.aha. Sian sufi,habes baju die basah kene lelehan air mate aku nih,at first aku macam nak cover cover dari sufi,takot die gelak plak but mmg tale tahan,dah la tengah lentok pale mmg meleleh la kene baju die sume.aku dah malas na cover siap lap kat baju die.hahaha pity u honeyy. but he have to face the truth la kan yang awek die ni mmg emotional tahap dewa.hahaha,end up die pon macam ta kesah sgt (kene bahan jugak la).haha ;p ouh yess yess aku menggalak kan sume manusia pg la menonton cite tu.mmg best ta rugi duet korang. ouh and i forgot to tell u guyss,i'm fucking in love with the soundtrack fer the movie.the main song la ahhhh ape tajuk die,haaa bila cinta by Filianti Vlee. nama singer die agak weird la kan tu pon lepas faten bgtau aku name penyanyi die.thx fatennn! but im so frustrated sbb tak dapat nak download mp3 lagu tuh. kalau na dgr lagu tuh ade kat post bawah ni. ouh and i just got the lyricsssssss.ade kat bawah ni.sila hayati yea ;)



Filianti Vlee - Bila Cinta (OST Lagenda Budak Setan)


Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan

6 comments:

  1. hahaha! lawak la ko ayeem... heheh! tp serious ke nih best?? aku nk g tgk la... heheh! :)

    ReplyDelete
  2. serious best weyh.must watch weyh.kalau tak rugi.haha

    ReplyDelete
  3. huhu....yna xdpt tgk lg..ngee=(

    ReplyDelete
  4. my sister dok dgr lagu ni setiap hari dan setiap waktu okayy. i dah smpai nak termuntah dgr. haha :P

    ReplyDelete
  5. yna : haha pg la tgk rugi tau ta tgk
    yunk : mmg sdh kot yunk
    ilya : haha isit,same la ngan i ur sister tu.haha boleh geng ni.i ta muak ok dgr lagu ni tatau nape.hahaha

    ReplyDelete