Friday, April 8, 2011

Waterpark uniHELL

terima kasih banyak banyak ku ucapkan kepada seluruh staff unisel tidak termasuk lecturer.kebanyakkan lecturer sume aku syg sbb diorang baik.cuma ada sorg dua je yg penah buat hidup aku miserable yg laen ok.
semalam aku dah semangat nak check result siap nak pitam pitam duduk depan lappy plus siap mintak tolong bayek check kan skali.aleh2 bayek cakap result aku tale bukak sebab ade outstanding balance.mula2 tak caye last2 aku cube sdr mmg betul ni yg diorg tulis kat page aku :


tgk je page ni aku rasa nak bakar unisel.bodoh betul! last sem time aku bayar yuran kakak tu cakap utang atas 2500 yang ta bole check result and daftar ni laen plak citenye.%$#@%$!^%*6!! mcm2 aku mencarut smlm.mmg tak tahan betul.geram rasenye,dalam mase aku kat unisel tu ta penah la tade masalah yg diorang bg.aku ada outstanding pon sbb diorang bodoh sgt pg letak status aku dah benti blaja.last2 sampai skang duet PT tu aku ta dapat.bengang doh! aku dah tade smangat dah nak continue study!GIVE UP DOH

2 comments:

  1. unisel mmg !! jgn sambung degree kat sane ! huhuhu

    ReplyDelete
  2. hahaha sina kau bakar bakar kan? ;p

    ReplyDelete